Bizim Hikayemiz

Geleceğe için birlikte adım atalım...

MEZUN OLAN ÖĞRENCİ SAYIMIZ
ÖĞRETMEN SAYIMIZ
OKULUMUZDA OKUYAN ÖĞRENCİ SAYIMIZ
GERÇEKLEŞEN PROJELERİMİZA

“Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.”

Mustafa Kemal ATATÜRK

Biz Kimiz ?

1997 yılından bugüne özel öğretim içinde olan kurumumuz; Kadıköy belediyesinin karşısında Özel Özgür Önder Dershanesi, Kızıltoprak’ta Bağdat Caddesi Dershanesi ile uzun yıllar eğitime dershanecilik alanında hizmet ederek bugün çeşitli mesleklerden binlerce öğrencinin iş hayatında yer almasını sağlamıştır.

Dershane alanında çalışmalarımız devam ederken kurum olarak okullaşmaya yöneldik. 7 yıl önce Özgür Önder Akşam Lisesi ve Özel Çengelköy Akşam Lisesini açtık. 5 yıldan beri Anadolu Lisesi alanında yoğunlaşan kurumumuz öğrencilerimizin hedeflediği üniversiteyi kazanmak için her türlü çabayı harcamakta, engin dershanecilik ve eğitim tecrübesini bu alanda kullanmaktadır.

Biz Kimiz ?

Halen Üsküdar’da Özel Çengelköy Anadolu Lisesi ve Maltepe’de Özel Avrasya Anadolu Lisesi olarak çalışmalarımızı başarıyla sürdürmekteyiz. Öğrenim odaklı eğitim anlayışımız ve deneyimlerimiz başarımızın garantisidir.

Kurumumuz bir öğretmen kuruluşudur. Mesleğimiz öğretmenliktir. Kurucumuz, edebiyat öğretmenliği, liselerde yöneticilik görevlerinden sonra, Kültür Bakanlığında uzman ve yurt dışında Türkiye Büyükelçiliklerinde kültür müşaviri ve diplomat olarak görev almış, eğitim ve kültür alanında çalışmalarıyla tanınmıştır.

Bizimle İletişime Geçin.